Tagged lagi lagi...

Friday, October 02, 2009

No one tagged me... Saje je nak jawab...
Tengah bosan...



FIRST TAG

Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
- I'll send my parents to Makkah... Got myself a big and luxurious concept house, a Mustang and lots of new gadgets... Then I'll start a business (build a cybercafe or a bakery or both)... Get married... Go skydiving, travel places, build a zoo, help the poor... Learn how to play guitar, drums etc... Kalau aku banyak duit, semua ni aku dah buat lama dah...

Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
- I'll be a model...

Kalau anda perlu terjun dari tingkat 100 untuk membuktikan cinta anda?
- I'll pass... Love yourself first before you can love anyone else...

Kalau orang kata blog awak teruk nak mampos?
- It's okey~~ As long as I'm satisfied with it...

Kalau keluarga anda menentukan pasangan hidup anda?

- "Ma, Abah, I'm a grown guy..."

Kalau tiada lagi hari esok?
- I'll spend today with my loved ones...

Kalau orang yang anda benci ada di depan anda?
- buat tak layan...

Kalau ibu bapa anda tiada esok pagi?
- makan kat luar la jawabnya...

Kalau anda diberi lesen ntuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
- pembunuh...

Kalau orang kata anda Cantik/Kacak?
- smile and then dont know how to react...

Mengenai orang yang tag kamu ini?

- Takde sape sape tag aku...


Nak tag:
- Takde sape sape aku nak tag...


SECOND TAG


jika di beri peluang,ape yg anda mahukan dalam hidup?
=kekayaan

emak atau ayah?
=emak

abang atau kakak?
=kakak (tak pernah merasa kasih sayang seorang kakak)

kereta KANCIL atau superbike?
=Superbike

jet peribadi atau kapal selam?
=jet peribadi

awek atau balak?
=awek

kawan atau kekasih?
=kekasih

kemewahan atau kebahagiaan?
=kebahagiaan

5 handfon murah atau 1 handfon mahal?
=1 handfon mahal

belajar dalam negara atau belajar luar negara?
=belajar luar negara

kawan yang serius atau kawan yang lawak?
=kawan yang lawak

lappy acer atau handfon apple?
=handfon apple

meksis atau celkom?
=both

anda rase anda best?
=best untuk diri aku... untuk orang lain tak tau la...

bg 1 name yg anda rase die suke dekat anda?
=Azim Allaudin

yg anda rase die tak suke dekat anda?
=Nilam Syarifina

perkara yang pernah memalukan anda?
=entah la...

jika anda sedang berjalan di kawasan orang ramai, tibe2 anda terjatuh.. ape yang akan anda lakukan???
=bangun...




  • Share:

You Might Also Like

1 comments