Recent Posts

September 27, 2009

Tagged...

First Tag...

1.Siapakah kawan yang pertama sekali ketika anda buat blog ini??
>>Aku tak faham soalan ini... Barangkali soalan tidak lengkap...


2.Siapakah orang yang pertama sekali yang memberi anda award
>>Setakat ni, aku belum mendapat apa2 award... Tapi masa sekolah dulu, aku selalu dapat hadiah sebab tak pernah tak datang sekolah...


3.Siapakah orang yang terakhir yang membuat anda nangis
>>diri sendiri... aku banyak dosa...

4.Apabila kamu berbuka puasa apa yang anda makan dahulu
>>aku terus teguk air...

5.Bila anda sedang berangan...siapa yang selalu ganggu anda
>>lecturer... especially Mr David...

6.Lagu yang terakhir yang anda dengar
>>You Belong With Me by Taylor Swift... I like the line, "Whatcha doin with a girl like that?"

7.Blog siapa yang terakhir anda melawat
>>blog Fiena Zamil...

8.Cerita yang terakhir anda tengok
>>Austin Stevens : Most Dangerous on Animal Planet...

9.Novel yang paling anda gemari
>>Tall, Dark and Handsome...

10.Anda hendak memberi n tag ini kepade siapa
>>siapa2 yang rajin...


Second Tag...

1. Apakah yang sedang anda lakukan sekarang?
Menaip

2. Kalau boleh, apa yang anda ingin lakukan sekarang?
Tengok "The Gamer"...

3. Apakah nama neighbour anda yang anda tahu?
Nasuha Suhaili...

4. Bilakah kali terakhir anda bercuti dengan rakan-rakan/ahli keluarga/perempuan simpanan/lelaki simpanan/ seorang diri?
Masa Raya...

5. Jika tiada orang di sekeliling anda akan..?
tiba2 jadi rajin...

6. Warna langsir kegemaran anda adalah..?
light blue...

7. Apakah perangai rakan anda yang anda paling menyampah?
Cakap besar...

8. Siapakah rakan anda yang paling kelakar?
Ahmad Alief...

9. Yang paling tak kelakar pulak?
...

10. Anggota badan anda yang paling hot?
Eyes (I think...)

11. Anggota badan pasangan anda yang paling hot? (*feedback pembaca blog anda kepada jawapan anda adalah tanggungjawab sendiri heheh!)
Legs... (Fit for skinny jeans)

12. Siapakah celebrity yang anda paling suka tengok kat red carpet?
Ellen Page

13. Apakah perkara yang anda wajibkan kepada semua pasangan anda lakukan kepada anda?
Dont cheat

14. Adakah mereka suka melakukannya?
Tanya la dia...

15. Perangai anda yang anda paling tak suka?
Procrastinate, lazy

16. Perangai anda yang anda paling suka?
Forgiving and patient

17. Kalau anda boleh belasah sesiapa sahaja pada masa sekarang, siapakah orang yang anda nak belasah itu?
Aizen...

18. Kalau anda boleh pilih apa-apa kerja, apakah kerja yang anda mahukan sekarang?
Action Film director... (Hollywood)

19. Jika anda seorang yang sangat kaya dan dibenarkan memelihara anak-anak ikan, siapakah yang anda akan pilih untuk menjadi anak-anak ikan anda?
Dibenarkan?? Hmm... Zooey Deschanel, Ellen Page, Misa Campo etc.

20. Adakah anda bahagia??
Yeah, but I want to achieve more...







P/s- Kalau tak silap, ini first time aku layan benda tag ni...


0 comments:

ShareThis