Recent Posts

October 23, 2008

Lapar Tahap Gaban...


Hari ni dah masuk hari ke empat aku puasa enam...
Inilah juga first time dalam hidup aku,
aku puasa sunat... (nama je anak imam masjid)
ngeheheh

Berpuasa sunat ni sememangnya lagi banyak dugaan daripada berpuasa di bulan Ramadhan...
Ye la, orang lain bukan main melantak, menibai semua jenis makanan,
aku terpaksa tahan je la kemahuan serta keinginan untuk makan ini...

Lagi tak tahan bila ada o
rang offer makanan...
Lebih2 lagi makanan tersebut adalah karipap sedap kat cafe level 4 campus...

meleleh air liur...
masa tak puasa takde pulak yang offer kan? kan?

takpe
2 hari lagi!
berjuang! berjuang!

*lepas ni aku nak cuba puasa sunat hari jumaat dan isnin plak

5 comments:

nadzrah said...

ko pose ganti eah? haha

fingerscrossed said...

pose enam la...

kena puasa enam hari...

paCat said...

Karipap cafe level 4 sgt sedap ~ tp mahal la..pat posen ~

DaRTH RaVeN said...

sebab mahal la dia sedap..eh..eh..sebab sedap la dia mahal..haha..

paCat said...

Psni aku nk suh dorg masak karipap siput la ~ Mahal ke x aku ttap beli.!!

ShareThis